Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni Jeśli e-mail nie wyświetla się prawidłowo, użyj tego linka. Organizatorzy: |  |  | Współorganizator: |  | Partner: |  | | | Food Cost, Menu engineering, Zarządzanie opiniami w restauracji, Warsztaty dla szefów kuchni, Zarządzanie karierą dla szefów kuchni Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni | | | | Warszawa, | 19 września 2016 | przedsprzedaż w cenie: 499 zł | Nasze innowacyjne spotkanie to konferencja , praktyczny warsztat oraz indywidualne konsultacje . Po raz pierwszy w Polsce! Praktyczna konferencja dla menedżerów restauracji i szefów kuchni Jeżeli:  | chcesz dowiedzieć się, czym jest menu engineering oraz jak w prosty sposób skonstruować maksymalnie efektywną kartę menu |  | chcesz zwiększyć obroty w Twojej restauracji i przyciągnąć nowych klientów |  | chcesz poznać skuteczne metody promowania Twojej restauracji w regionie, ze szczególnym uwzględnieniem marketingu internetowego |  | chcesz nauczyć się, w jaki sposób zarządzać wizerunkiem restauracji w internecie i komunikować się ze swoimi gośćmi za pomocą portali jak Facebook, Gastronauci, Instagram, TripAdvisor i innych, tak by goście do nas wracali |  | chciałbyś dowiedzieć się, jak zarządzać swoją karierą szefa kuchni, by stać się rozpoznawalnym i cenionym w branży |  | chcesz dowiedzieć się, jak zbudować zespół, który będzie czuł przynależność do Twojej restauracji | | | | Nie może zabraknąć Cię na najbardziej merytorycznej konferencji branży gastronomicznej w tym roku! Najnowsze technologie marketingowe branży HoReCa oraz praktyczna wiedza dla szefów kuchni i menedżerów już 19.09.2016! | Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni to: 100+ Uczestników | 1000+ Przeszkolonych przez nas osób | 10+ Prelekcji pełnych inspiracji | 100% Wystąpień merytorycznych | | | | Czego nauczysz się podczas konferencji?  | Będziesz potrafił wdrożyć w restauracji rozwiązania, poprawiające sprzedaż oraz zwiększające zysk w restauracji; |  | Na konkretnych przykładach pokażemy, jak zwiększyć obroty w restauracji; |  | Poznasz najnowsze techniki marketingowe, dzięki którym lepiej niż konkurencja wypromujesz się w sieci i w regionie; |  | Tylko u nas dowiesz się, w jaki sposób renegocjować umowy z dostawcami produktów, by obniżyć ich cenę i jednocześnie zwiększyć marżę pojedynczego dania; |  | Otrzymasz pełną wiedzę na temat kontraktowania cen zakupu dla restauracji; |  | Poznasz najnowsze techniki motywacyjne, dzięki którym Twój zespół stanie się grupą ambasadorów Twojej restauracji; |  | Nauczysz się, jak wprowadzać systemy motywacyjne, zapobiegając nadmiernej rotacji pracownika; |  | Dowiesz się, jak wdrożyć najwyższy standard obsługi, który zaprocentuje zwiększeniem sprzedaży; |  | Zdobędziesz wiedzę na temat analizy finansowej Twojej restauracji; |  | Będziesz potrafił dokonać obiektywnej analizy swojego biznesu, wyciągnąć wnioski i wskazać obszary, na których tracisz, a następnie przekuć tę wiedzę w sukces; |  | Będziesz mieć możliwość nawiązania unikalnych kontaktów branżowych – takie znajomości zawsze procentują! |  | Otrzymasz certyfikat ukończenia Konferencji oraz Warsztatu, potwierdzający zdobytą wiedzę (z wyszczególnieniem wszystkich zagadnień poruszanych podczas konferencji oraz nabytych umiejętności). | | | | Zobacz relację z innego wydarzenia organizowanego przez nas:  | | | Co wyróżnia naszą konferencję?  | Omówimy wyłącznie przydatne zagadnienia, które rzeczywiście pojawiają się w praktyce najlepszych restauracji i pozwoliły ich menedżerom i szefom kuchni odnieść sukces. |  | Spotkasz najlepszych z najlepszych - wszyscy prelegenci zostali starannie dobrani w wieloetapowym procesie rekrutacji i musieli się legitymować niepodważalnymi dokonaniami zawodowymi. |  | Przez ostatnie pół roku prowadziliśmy szerokie konsultacje dotyczące pracy restauracji i podejmujemy tylko te zagadnienia, które są najważniejsze z punktu widzenia Państwa. |  | Tylko u nas każdy Uczestnik bierze dodatkowo udział w wyjątkowych warsztatach z nowych technik kulinarnych dla szefów kuchni. |  | Tylko u nas będziesz mieć możliwość przeprowadzenia unikalnych i wartościowych indywidualnych konsultacji z prelegentami oraz zaproszonymi ekspertami. |  | Podczas naszej konferencji nie będzie żadnych prezentacji sprzedażowych -– gwarantujemy tylko merytoryczne prelekcje! Wszystkie prezentacje sprawdzamy i upewniamy się, że nie zawierają treści sprzedażowych. |  | Dzięki unikalnej praktycznej formule będziesz potrafić w praktyce zastosować wiedzę pozyskaną podczas naszego wydarzenia. | | | | Skrócony program konferencji: | | | - Jako jedyni rozkładamy na czynniki pierwsze pojęcie Food Costu, analizującego faktyczny wpływ na zysk restauracji
- Będziesz potrafić właściwie interpretować udział Food Costu w obrotach Twojej restauracji
- Dowiesz się, w jaki sposób obniżyć Food Cost bez wpływu na jakość potraw serwowanych w Twojej restauracji
| | - Na przykładach pokażemy, w jaki sposób stworzyć kartę menu, która będzie maksymalnie efektywna. Powiemy kiedy i dlaczego warto wprowadzać nowości w karcie i jak może się to przełożyć na zadowolenie stałych klientów
- Dowiesz się, jak skutecznie zwiększyć ceny, by zwiększyć nie tylko obrót, ale i zysk restauracji.
| Zarządzanie opiniami w restauracji | | - Nauczysz się, w jaki sposób radzić sobie z niezadowolonymi klientami w Twojej restauracji, by wrócili do Twojej restauracji w przyszłości
- Dowiesz się, w jaki sposób reagować na komentarze na portalach społecznościowych na temat Twojej restauracji, by pokazać profesjonalizm w podejściu do klienta
- Zobaczysz najlepsze praktyki zarządzania opiniami stosowane przez ekspertów
| Zarządzanie karierą dla szefów kuchni | | - Dowiesz się, czy warto korzystać z konkursów kulinarnych i show telewizyjnych
- Nauczysz się, w jaki sposób inwestować w promocję swojej osoby, by stać się rozpoznawalnym w branży
- Poznasz metody, które pomogą Ci przyspieszyć rozwój Twojej kariery
| Warsztaty dla Szefów Kuchni: | | - Nauczysz się, jak z podrobów przygotowywać wykwintne dania
- Na konkretnych przykładach nauczysz się, w jaki sposób zmaksymalizować wykorzystanie surowców w kuchni
- Nauczysz się, jak przygotować dania dla gości na dietach eliminacyjnych
- Wzbogacisz swój warsztat o umiejętności z metody obróbki jagnięciny na światowym poziomie i poznasz zalety jej stosowania w Twojej kuchni
| Motywowanie pracowników restauracji | | - Poznasz zaawansowane techniki motywacyjne, które pozytywnie wpłyną na jakość obsługi w Twojej restauracji
- Dowiesz się, w jaki sposób tworzyć progi prowizyjne dla kelnerów, która wpłynie na zwiększenie obrotu restauracji
- Nauczysz się, w jaki sposób stworzyć zgrany zespół, którego każdy członek jest ambasadorem restauracji, w której pracuje
| | - Nauczysz się, w jaki sposób efektywnie przeprowadzać inwentaryzację, która pomoże Ci efektywniej prowadzić restaurację
- Nauczysz się wszystkiego na temat wpływu Food Costu na obrót i zysk Twojej restauracji (fakty i mity)
- Poznasz praktyczne metody na radzenie sobie z nadużyciami w Twojej restauracji
| | | Poznaj naszych prelegentów | Tomasz Jakubiak Kucharz i dziennikarz kulinarny | Tomek Olewski Szef kuchni w renomowanej poznańskiej restauracji CONCORDIA TASTE | Kuba Korczak Szef kuchni, ekspert kulinarny, promotor wybitnych produktów i prawdziwego jedzenia | Sergiusz Hieronimczak Development Chef w dziale Badań i Rozwoju firmy Unilever w Poznaniu | Jarosław Walczyk Prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni | Patryk Dziamski Uczestnik 4. edycji programu Top Chef, menedżer kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk w 2013, 2014 i 2015 r. | Dawid Łagowski Organizator konkursów kulinarnych, Reprezentant Polski w mistrzostwach Świata w Moskwie | Łukasz Konik Najmłodszy w Polsce kucharz przyjęty do elitarnego grona Klubu Szefów Kuchni | Ernest Jagodziński Szef kuchni restauracji CUCINA88 | Piotr Rogowski Menedżer zewnętrzny, doradca z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej | Jacek Krawczyk Właściciel i dyrektor zarządzający w agencji Smarten | Monika Ignaciuk Zdobywczyni złotego medalu oraz złotego pucharu 2016 na Międzynarodowym Konkursie Moldavian Culinary Cup | Tomasz Deker Wykłada na największych i najbardziej prestiżowych konferencjach, członek jury największych konkursów cukierniczych w Polsce | Paweł Gruba Manager w programie Hell's Kitchen, Z-ca Dyrektora Gastronomii w Airport Hotel Okęcie | | | | Rezerwacja miejsc | | | | Lokalizacja: Konferencja odbędzie się w poniedziałek, 19 września 2016 r. w hotelu Marriott w Warszawie w godzinach 9:00-17:00.
 | | | Masz pytania?  | Maciej Podgórski Redaktor naczelny magazynu "BiznesHotel", Szef pionu HoReCa. ul. Polska 13 60-595 Poznań tel. 61 66 83 153 tel. kom. 692 056 807 email: maciej.podgorski@forum-press.com.pl | | | | |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz