Szukaj

niedziela, 19 czerwca 2016

Przedsprzedaż Ogólnopolskiej Konferencji Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni!

Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni
Jeśli e-mail nie wyświetla się prawidłowo, użyj tego linka.

Organizatorzy:

Współorganizator:

Partner:

 

Food Cost, Menu engineering, Zarządzanie opiniami w restauracji, Warsztaty dla szefów kuchni, Zarządzanie karierą
dla szefów kuchni

Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni

 

Warszawa, |  19 września 2016  | przedsprzedaż w cenie: 499 zł

Nasze innowacyjne spotkanie to  konferencja ,  praktyczny 
 warsztat 
oraz  indywidualne konsultacje .

 Po raz pierwszy w Polsce! Praktyczna konferencja dla menedżerów 
 restauracji i szefów kuchni  

Jeżeli:

chcesz dowiedzieć się, czym jest menu engineering oraz jak w prosty sposób skonstruować maksymalnie efektywną kartę menu

chcesz zwiększyć obroty w Twojej restauracji i przyciągnąć nowych klientów

chcesz poznać skuteczne metody promowania Twojej restauracji w regionie, ze szczególnym uwzględnieniem marketingu internetowego

chcesz nauczyć się, w jaki sposób zarządzać wizerunkiem restauracji w internecie i komunikować się ze swoimi gośćmi za pomocą portali jak Facebook, Gastronauci, Instagram, TripAdvisor i innych, tak by goście do nas wracali

chciałbyś dowiedzieć się, jak zarządzać swoją karierą szefa kuchni, by stać się rozpoznawalnym i cenionym w branży

chcesz dowiedzieć się, jak zbudować zespół, który będzie czuł przynależność do Twojej restauracji

 
 

Nie może zabraknąć Cię na najbardziej merytorycznej konferencji branży gastronomicznej w tym roku!

Najnowsze technologie marketingowe branży HoReCa oraz
praktyczna wiedza dla szefów kuchni i menedżerów już
19.09.2016!

 Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni  to:

100+

Uczestników

1000+

Przeszkolonych przez
nas osób

10+

Prelekcji pełnych
inspiracji

100%

Wystąpień
merytorycznych

 
 

Czego nauczysz się podczas konferencji?

Będziesz potrafił wdrożyć w restauracji rozwiązania, poprawiające sprzedaż oraz zwiększające zysk w restauracji;

Na konkretnych przykładach pokażemy, jak zwiększyć obroty w restauracji;

Poznasz najnowsze techniki marketingowe, dzięki którym lepiej niż konkurencja wypromujesz się w sieci i w regionie;

Tylko u nas dowiesz się, w jaki sposób renegocjować umowy z dostawcami produktów, by obniżyć ich cenę i jednocześnie zwiększyć marżę pojedynczego dania;

Otrzymasz pełną wiedzę na temat kontraktowania cen zakupu dla restauracji;

Poznasz najnowsze techniki motywacyjne, dzięki którym Twój zespół stanie się grupą ambasadorów Twojej restauracji;

Nauczysz się, jak wprowadzać systemy motywacyjne, zapobiegając nadmiernej rotacji pracownika;

Dowiesz się, jak wdrożyć najwyższy standard obsługi, który zaprocentuje zwiększeniem sprzedaży;

Zdobędziesz wiedzę na temat analizy finansowej Twojej restauracji;

Będziesz potrafił dokonać obiektywnej analizy swojego biznesu, wyciągnąć wnioski i wskazać obszary, na których tracisz, a następnie przekuć tę wiedzę w sukces;

Będziesz mieć możliwość nawiązania unikalnych kontaktów branżowych – takie znajomości zawsze procentują!

Otrzymasz certyfikat ukończenia Konferencji oraz Warsztatu, potwierdzający zdobytą wiedzę (z wyszczególnieniem wszystkich zagadnień poruszanych podczas konferencji oraz nabytych umiejętności).

 
 

Zobacz relację z innego wydarzenia organizowanego przez nas:

 
 

Co wyróżnia naszą konferencję?

Omówimy wyłącznie przydatne zagadnienia, które rzeczywiście pojawiają się w praktyce najlepszych restauracji i pozwoliły ich menedżerom i szefom kuchni odnieść sukces.

Spotkasz najlepszych z najlepszych - wszyscy prelegenci zostali starannie dobrani w wieloetapowym procesie rekrutacji i musieli się legitymować niepodważalnymi dokonaniami zawodowymi.

Przez ostatnie pół roku prowadziliśmy szerokie konsultacje dotyczące pracy restauracji i podejmujemy tylko te zagadnienia, które są najważniejsze z punktu widzenia Państwa.

 Tylko u nas  każdy Uczestnik bierze dodatkowo udział w wyjątkowych warsztatach z nowych technik kulinarnych dla szefów kuchni.

 Tylko u nas  będziesz mieć możliwość przeprowadzenia unikalnych i wartościowych indywidualnych konsultacji z prelegentami oraz zaproszonymi ekspertami.

Podczas naszej konferencji nie będzie żadnych prezentacji sprzedażowych -– gwarantujemy tylko merytoryczne prelekcje! Wszystkie prezentacje sprawdzamy i upewniamy się, że nie zawierają treści sprzedażowych.

Dzięki unikalnej praktycznej formule będziesz potrafić w praktyce zastosować wiedzę pozyskaną podczas naszego wydarzenia.

 
 

Skrócony program konferencji:

 

Food Cost

  • Jako jedyni rozkładamy na czynniki pierwsze pojęcie Food Costu, analizującego faktyczny wpływ na zysk restauracji
  • Będziesz potrafić właściwie interpretować udział Food Costu w obrotach Twojej restauracji
  • Dowiesz się, w jaki sposób obniżyć Food Cost bez wpływu na jakość potraw serwowanych w Twojej restauracji

Menu Engeneering

  • Na przykładach pokażemy, w jaki sposób stworzyć kartę menu, która będzie maksymalnie efektywna. Powiemy kiedy i dlaczego warto wprowadzać nowości w karcie i jak może się to przełożyć na zadowolenie stałych klientów
  • Dowiesz się, jak skutecznie zwiększyć ceny, by zwiększyć nie tylko obrót, ale i zysk restauracji.

Zarządzanie opiniami w restauracji

  • Nauczysz się, w jaki sposób radzić sobie z niezadowolonymi klientami w Twojej restauracji, by wrócili do Twojej restauracji w przyszłości
  • Dowiesz się, w jaki sposób reagować na komentarze na portalach społecznościowych na temat Twojej restauracji, by pokazać profesjonalizm w podejściu do klienta
  • Zobaczysz najlepsze praktyki zarządzania opiniami stosowane przez ekspertów

Zarządzanie karierą dla szefów kuchni

  • Dowiesz się, czy warto korzystać z konkursów kulinarnych i show telewizyjnych
  • Nauczysz się, w jaki sposób inwestować w promocję swojej osoby, by stać się rozpoznawalnym w branży
  • Poznasz metody, które pomogą Ci przyspieszyć rozwój Twojej kariery

Warsztaty dla Szefów Kuchni:

  • Nauczysz się, jak z podrobów przygotowywać wykwintne dania
  • Na konkretnych przykładach nauczysz się, w jaki sposób zmaksymalizować wykorzystanie surowców w kuchni
  • Nauczysz się, jak przygotować dania dla gości na dietach eliminacyjnych
  • Wzbogacisz swój warsztat o umiejętności z metody obróbki jagnięciny na światowym poziomie i poznasz zalety jej stosowania w Twojej kuchni

Motywowanie pracowników restauracji

  • Poznasz zaawansowane techniki motywacyjne, które pozytywnie wpłyną na jakość obsługi w Twojej restauracji
  • Dowiesz się, w jaki sposób tworzyć progi prowizyjne dla kelnerów, która wpłynie na zwiększenie obrotu restauracji
  • Nauczysz się, w jaki sposób stworzyć zgrany zespół, którego każdy członek jest ambasadorem restauracji, w której pracuje

Audyt finansowy

  • Nauczysz się, w jaki sposób efektywnie przeprowadzać inwentaryzację, która pomoże Ci efektywniej prowadzić restaurację
  • Nauczysz się wszystkiego na temat wpływu Food Costu na obrót i zysk Twojej restauracji (fakty i mity)
  • Poznasz praktyczne metody na radzenie sobie z nadużyciami w Twojej restauracji
 
 

Poznaj naszych prelegentów

Tomasz Jakubiak

Tomasz Jakubiak
Kucharz i dziennikarz kulinarny

Tomek Olewski

Tomek Olewski
Szef kuchni w renomowanej poznańskiej restauracji CONCORDIA TASTE

Kuba Korczak

Kuba Korczak
Szef kuchni, ekspert kulinarny, promotor wybitnych produktów i prawdziwego jedzenia

Sergiusz Hieronimczak

Sergiusz Hieronimczak
Development Chef
w dziale Badań i Rozwoju
firmy Unilever w Poznaniu

Jarosław Walczyk

Jarosław Walczyk
Prezes Fundacji
Klubu Szefów Kuchni

Patryk Dziamski

Patryk Dziamski
Uczestnik 4. edycji programu Top Chef, menedżer kuchni Kina Kulinarnego Transatlantyk w 2013, 2014 i 2015 r.

Dawid Łagowski

Dawid Łagowski
Organizator konkursów kulinarnych, Reprezentant Polski w mistrzostwach Świata w Moskwie

Łukasz Konik

Łukasz Konik
Najmłodszy w Polsce kucharz przyjęty do elitarnego grona Klubu Szefów Kuchni

Ernest Jagodziński

Ernest Jagodziński
Szef kuchni restauracji CUCINA88

Piotr Rogowski

Piotr Rogowski
Menedżer zewnętrzny,
doradca z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej

Jacek Krawczyk

Jacek Krawczyk
Właściciel i dyrektor zarządzający w agencji Smarten

Monika Ignaciuk

Monika Ignaciuk
Zdobywczyni złotego medalu oraz złotego pucharu 2016 na Międzynarodowym Konkursie Moldavian Culinary Cup

Tomasz Deker

Tomasz Deker
Wykłada na największych i najbardziej prestiżowych konferencjach, członek jury największych konkursów cukierniczych w Polsce

Paweł Gruba

Paweł Gruba
Manager w programie Hell's Kitchen, Z-ca Dyrektora Gastronomii w Airport Hotel Okęcie

 
 
Rezerwacja miejsc

 

OtwórzFormularz Online

 

lub wejdź na stronę rentownarestauracja.pl

Deklarujemyudział Pani / Pana:     

Uczestnik 1.
Adres email
Stanowisko
Uczestnik2.
Adres email
Stanowisko
Uczestnik3.
Adres email
Stanowisko
Uczestnik4.
Adres email
Stanowisko
Uczestnik5.
Adres email
Stanowisko
 
e-mail
Potwierdzenieudziału w Kongresie wraz z fakturą pro-forma otrzymają Państwo drogąe-mailową.

Zamawiający:     

Imię
Nazwisko
Email
Stanowisko
Firma / Instytucja
Adres
Kod / Miejscowość -  
Telefon
Telefon komorkowy
Fax
NIP
Przedział zatrudnienia
Uwagi
 


Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych przez FORUM MEDIAPOLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, ul. Polska 13 w celachmarketingowych. FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o. zapewnia klientom prawodo wglądu i zmiany swoich danych osobowych. Zgadzam się na przesyłanieinformacji handlowej przez FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą wPoznaniu, ul. Polska 13, za pomocą środków komunikacji elektronicznej wrozumieniu ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Wysłanezgłoszenie jest jednoznaczne z akceptacją regulaminuuczestnictwa FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o.

WARUNKIUCZESTNICTWA:

Warunkiem uczestnictwa w "Ogólnopolskiej Konferencji menedżerów restauracji i szefów kuchni" jest wniesienie opłaty na podstawie faktury pro forma.

  1. Cena Uczestnictwa:

    Pełny udział w Konferencji "Ogólnopolska Konferencja menedżerów restauracji i szefów kuchni" (19.09.2016)

     przedsprzedaż do 30.06.2016 w cenie: 499 zł 
     Cena standardowa: 899 zł + VAT

    1. Opłata obejmuje:
      • pełny udział w Konferencji
      • uczestnictwo w Konferencji
      • przerwy kawowe, napoje, obiad,
      • kompendium konferencyjne,
      • certyfikat potwierdzający udział w Konferencji.
    2. W przypadku zgłoszenia z jednej firmy:
      • 3-4 osoby - organizator udzieli 10% rabatu,
      • 5 osób - organizator udzieli 15% rabatu,
      • powyżej 5 osób - możliwa jest negocjacja ceny uczestnictwa.
    3. Wpłat należy dokonać na konto wskazane na fakturze pro-forma.
    4. Osoby, które nie wezmą udziału w Konferencji, zostaną obciążone pełnymi kosztami uczestnictwa na podstawie wystawionej im faktury.
    5. Niedokonanie wpłaty nie jest jednoznaczne z rezygnacją z udziału w Konferencji.
    6. Zamiast zgłoszonej osoby w Konferencji może wziąć udział inny pracownik firmy (należy o tym fakcie poinformować organizatora Konferencji).
    7. W przypadku wyczerpania miejsc lub odwołania Konferencji, kwota wpłacona na konto Organizatora zostanie zwrócona w ciągu 7 dni od planowanej daty Konferencji.
    8. Jeżeli uczestnik złoży pisemną rezygnację do 10 lipca 2016 r. nie zostanie obciążony żadnymi kosztami,
    9. Jeżeli uczestnik złoży pisemną rezygnację po 10 lipca 2016 r., a przed 5 czerwca 2016r. zostanie obciążony tylko kosztami administracyjnymi w wysokości 300 zł netto + VAT/osobę.
    10. Osoby, które nie odwołają pisemnie swojego udziału do 10 sierpnia 2016 r., a nie wezmą udziału w Konferencji, zostaną obciążone pełnymi kosztami uczestnictwa na podstawie wystawionej im faktury.

    Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie Konferencji.

 
 

Lokalizacja:

Konferencja odbędzie się w poniedziałek, 19 września 2016 r. w hotelu Marriott w Warszawie w godzinach 9:00-17:00.


 
 

Masz pytania?

Maciej Podgórski
Redaktor naczelny magazynu "BiznesHotel",
Szef pionu HoReCa.
ul. Polska 13
60-595 Poznań
tel. 61 66 83 153
tel. kom. 692 056 807
email: maciej.podgorski@forum-press.com.pl

 
 

Niniejszy e-mail reklamowy wysłany został przez Grupę MEDIUM (właściciel portali: RynekInstalacyjny.pl, Administrator24.info, elektro.info.pl, EkspertBudowlany.pl, IZOLACJE.com.pl) z siedzibą w Warszawie, ul. Karczewska 18, zgodnie z regulaminem i na zlecenie Forum Media sp. z o.o.. Jeśli nie życzą sobie Państwo otrzymywać więcej podobnych wiadomości, prosimy kliknąć tutaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz